budda-klein

Wijsheid

Referenties & ervaringen

"Rust, plezier en veel levensenergie; hier was ik al jaren naar op zoek!"

...een hartverwarmende reactie van Ton...

Gepubliceerd: vrijdag 07 augustus 2015

Healing Circle Music & Horses

"Een van de meest indrukwekkende gebeurtenissen in mijn leven!"

Gepubliceerd: dinsdag 29 juli 2014

Een middag met Cleo

"Angelic ging mij helpen want ik had pijn aan mijn schouder......het paard liet de voet zien die pijn deed!"

Gepubliceerd: dinsdag 29 juli 2014

"Thierry heeft nu echt iets los kunnen laten! "

"Thierry heeft nu echt iets los gelaten waardoor hij ontzettend open is en een veel betere beweging heeft. Echt zo gaaf!"

Gepubliceerd: woensdag 07 mei 2014

"Contact met mijn paard; geweldig!"

"Geweldig om mee te maken hoe Angelic contact heeft met mijn paard en dingen weet te zeggen over mij!"

Gepubliceerd: maandag 10 maart 2014

Intens ontroerd geraakt

"Ina heeft op een prachtige manier haar vertrouwen in het aanraken van paarden overwonnen. Beiden paarden nodigden haar uit om volledig in vertrouwen dichterbij te komen."

Gepubliceerd: maandag 25 november 2013

openheid en vertrouwen

"Als we klaar zijn loopt hij weg en gaat drinken en komt nog even terug, hij wilde nog even iets kwijt en drukt stevig zijn neus tegen mijn kruis, tegen mijn buik en tegen mijn maag...de drie basischakra’s."

Gepubliceerd: zondag 03 november 2013

"Na enkele dagen leek Rapido meer zichzelf...."

"....we hebben samen weer lol"

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2013

Adinda & Roosje

"Ik ga zéker een vervolg healing voor Roosje afspreken."

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2013

"En dan ineens is alles helder...."

"En al met al werd het me duidelijk dat ik niet enkel een Workshop Healing voor Paarden aan het volgen was maar dat het paard mij ook nog iets te vertellen had"

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2013

Georgine Verhoeven

"Met oprechte aandacht creëert Angelic een veilige omgeving waarbinnen je zelf de grenzen bepaald."

Gepubliceerd: dinsdag 30 juli 2013

"Dank je wel voor deze mooie ervaring"

"Een bijzondere healing"

Gepubliceerd: maandag 08 juli 2013

"De healing van Angelic heeft me veel geleerd "

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2013

Interview Vrouw & Passie

In het blad Vrouw & Passie van januari 2013 kregen Lisa en ik de kans om onze missie voor het voetlicht te brengen.

Gepubliceerd: dinsdag 05 februari 2013

Een keuze.....

"Bedankt voor het vertrouwen dat je me geeft. Voor de spiegel en voorbeeld dat je voor mij bent."

Gepubliceerd: maandag 04 februari 2013

Nadine Schartz / InnerHeart

Nadine Schartz - referentie praktijk Manipura

"Echt een cadeautje voor jezelf. Tijdens het Genieten en Verbinden (juni 2012) mocht ik aan het einde van de dag genieten van een healing van Angelic."

Gepubliceerd: zondag 18 november 2012

Florito - Tumor (2012)

Florito had al twee maal een ontsteking in zijn neus gehad die met healing wel weer verdween. Bij de derde keer toch voor de zekerheid laten onderzoeken. Het bleek een mastcell tumor. De keuze was aan mij, weg laten halen in Utrecht of niet?

Gepubliceerd: maandag 05 november 2012

Joyce Mulder (2012)

Joyce Mulder - referentie healing Praktijk Manipura

"Voor mij een zeer persoonlijke en prettige ervaring! Met oprechte aandacht creëert Angelic een veilige omgeving waarbinnen je zelf de grenzen bepaald. Het was bijzonder om te ervaren dat je lichaam een toegangspoort blijkt om dichter bij je gevoel te kunnen komen."

Gepubliceerd: vrijdag 02 november 2012

Great - Blessure aan Collaterale banden (2007)

Great - referenties & ervaringen van Praktijk Manipura

Great kreeg in 2007 een zware blessure aan de (col)laterale banden tussen haar kogel- en hoefgewricht van haar rechterachterbeen. De vooruitzichten op herstel waren erg somber. Volgens Yvonne kan zij mede door mijn behandelingen weer wedstrijden rijden met Great.

Gepubliceerd: dinsdag 30 oktober 2012