budda-klein

Wijsheid

Over AngelicIk ben Angelic Brinkhuijsen, geboren op 20 augustus 1967 in Brielle. Ik ben getrouwd en heb twee schatten van kinderen. Mijn werk, paarden en Spanje zijn mijn andere passies in dit leven.

In het jaar 2000, vlak na de geboorte van mijn zoon, werd ik geconfronteerd met een zware vermoeidheidsperiode. Na meerdere bezoeken aan de huisarts en diverse onderzoeken in het ziekenhuis was de conclusie dat ik leed aan ME/CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom). Ik vond mijzelf echter veel te jong om me bij deze diagnose neer te leggen.

 

Mijn zoektocht was begonnen! Ik heb van alles ondernomen om de chronische vermoeidheid te doorbreken zoals acupunctuur, behandelingen bij een Ayurvedisch arts en een orthomoleculaire therapeut, het volgen van een dieet op basis van een voedselintolerantietest, Reiki behandelingen en diverse andere therapieën .

Ik raakte er steeds meer van overtuigd dat mijn lichaam gewoon niet meer kon. In een later stadium kreeg ik ook de ziekte van Graves (schildklier) erbij. Door goed naar mijn lichaam te luisteren werd het me duidelijk dat mijn ziekteverschijnselen uit mijn verleden voortkwamen. Dáár lag voor mij uiteindelijk de weg naar herstel.

Uiteraard hebben alle therapieën een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn herstel. Maar uiteindelijk heb ik het meeste bereikt door de confrontatie met mijn verleden aan te gaan. Hierdoor kwam ik terecht in een intensief bewustwordingsproces. Verwerking, erkenning en acceptatie van mijn verleden (waaronder seksueel misbruik) was van groot belang voor het herstel van mijn lichaam en geest. Eenmaal op weg naar herstel raakte ik ervan doordrongen dat ik iets met mijn “onderweg” opgedane ervaringen en vooral met mijn capaciteiten wilde gaan doen.

Het is uiteindelijk mijn missie geworden om via de onvoorwaardelijke universele liefde ruimte te maken voor het bewustwordingsproces.

Mede dankzij de onvoorwaardelijke liefde en steun van mijn man en mijn kinderen ben ik in 2006 mijn healing praktijk begonnen. In eerste instantie ben ik begonnen met het geven van healings aan mensen. Later ben ik dankzij een heel bijzonder paard ook met healings voor dieren begonnen. Meer hierover kun je lezen onder het kopje Zalamero.

Ik wens je veel plezier op mijn site. Als je vragen hebt kun je me altijd bellen of mailen.

Liefs,

 

    handtekening Angelic