budda-klein

Wijsheid

Healing met Cariño

 

Waarom een healing met Cariño?

Een healing samen met mijn paard Cariño is een bijzondere en intense ervaring. Cariño is heel gevoelig voor de energie van mensen. Hij spiegelt spanningen, blokkades en emoties weer terug naar jou via mij. Hierdoor komen er vaak dingen naar boven die heel diep in je lijf geworteld zitten en die je blokkeren in je leven. Dat kan zowel fysiek als mentaal en emotioneel zijn. Cariño werkt dus mee in de healing als een letterlijk klankbord van jouw lijf.

Paarden zijn energetisch en sociaal heel sterk zijn doordat ze eeuwenlang als kudde- en vluchtdier hebben moeten leren vertrouwen op subtiele signalen en energiepatronen van hun kuddegenoten. Daarom zijn het zulke sterke ‘lezers’ van onze menselijke energie. Het mooie van paarden is dat ze deze energie heel puur en zonder oordeel kunnen ‘spiegelen’ en daardoor soms zelfs gevoelens kunnen aangeven waar we ons niet of nauwelijks van bewust zijn. 

healing Lisa

Hoe werkt het?

We zoeken voor de healing een plek op die jou het meest aanspreekt. Dat kan op de praktijk in de stallen zijn, in de rijbak of het weiland. Of we kiezen ervoor om naar het nabijgelegen Speulderbos of het heidegebied Houtdorperveld te gaan.
Jij staat naast Cariño en hebt je hand op zijn hartchakra. Ik stem mijzelf af op de universele levensenergie en de hart-energie van Cariño, zodat er connectie tussen ons drieën ontstaat. Ik controleer je chakra's om te voelen waar de blokkades zitten en waar we aan kunnen gaan werken. De rest van de informatie krijg ik door via Cariño of via mijn lijf. Mijn lijf geeft concreet aan waar jij fysiek, emotioneel of mentaal "last" van hebt. Tijdens de healing geef ik meteen aan wat ik bij je tegenkom. Jij blijft tijdens de healing fysiek contact houden met Cariño. Er onstaat zo vaak een mooi bewustwordingsproces waarbij veelal de kern van je blokkade(s) duidelijk wordt.

Wat kan de healing voor jou betekenen?

Tijdens een healing samen met Cariño kan ik je bijvoorbeeld helpen met het wegnemen van onzekerheid, je jezelf (weer) veilig voelen en het weer goed in je eigen kracht kunnen staan. Misschien ben je wel iemand die teveel “in het hoofd zit”, dan zorgen Cariño en ik dat je weer bij “het voelen” komt. Maar we kunnen je ook helpen je meer inzicht te geven in wat je nu echt wilt in het leven. Dit zijn maar enkele van de mooie processen die kunnen ontstaan tijdens een healing met Cariño. Ik kan van te voren nooit zeggen wat er gaat gebeuren; alles ontstaat intuïtief en hangt af van de mate waarin jij toe bent aan verandering. Eén ding kan ik je beloven: er gebeurt altijd iets moois!

Tarieven Healing met Cariño

Intake € 25,00
Intake met aansluitend 1e healing 1,5 uur

€ 75,00
Healing per uur

€ 55,00

Intake

Er vindt altijd eerst een intake plaats. Jouw wensen en problemen moeten immers in kaart worden gebracht teneinde de behandeling daarop te kunnen afstemmen.

Annulering healing Cariño

Annulering of wijziging kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch worden doorgegeven. Niet op tijd doorgegeven wijzigingen of niet nagekomen afspraken zullen in rekening worden gebracht.

Tarieven

In bovenstaand overzicht zijn de tarieven en bijbehorende tijdsduur van de healings opgenomen. Natuurlijk werkt een healing niet "per minuut" en neem ik graag wat meer tijd indien dat nodig is. De benodigde extra tijd wordt naar rato in rekening gebracht.

Kortingen

Indien je 3 healings in één keer afspreekt, kan ik je deze aanbieden voor € 140,00. Dit bedrag is op basis van drie sessies van elk één uur. De afspraken dienen elkaar binnen 3 maanden op te volgen.

In dit voorbeeld worden (éénmalig) intakekosten in rekening gebracht.