budda-klein

Wijsheid

Healings mensen

Wat zijn healings?

angelic-kaiUit eigen ervaring weet ik dat niet verwerkte gebeurtenissen of emoties in het leven kunnen leiden tot allerlei blokkades. De oorzaak kun je onder meer vinden in diep ingesleten denk- en gedragspatronen als gevolg van onjuiste overtuigingen. Deze blokkades kunnen lichamelijke, emotionele en/of mentale problemen tot gevolg hebben.

Vanuit liefde, gelijkheid, respect, vertrouwen en aandacht geef ik met behulp van de universele levensenergie energetische healings. Een healing kan helpen om blokkades weer te laten stromen of op te heffen. Hierdoor kunnen veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau plaatsvinden. Een healing kan de weg zijn van het hoofd naar het hart.

Voor wie?

Een healing is voor iedereen die behoefte heeft aan meer energie (energie healing), fysieke pijn heeft, niet lekker in zijn vel zit of gewoon ter ontspanning of preventief. Door een healing kun je onder meer verlichting ervaren, je meer in balans voelen, meer innerlijke rust in je lichaam ervaren en je zult je meer in kracht voelen.

Hoe werken energie healings?

healing-nadineDe healings vinden plaats in mijn praktijk. Voor de behandeling doe je gemakkelijk zittende, niet knellende kleding aan. We bespreken je behoeften, verlangens, verwachtingen en je eventuele klachten.

Je neemt plaats op de behandeltafel en via mijn handen wordt universele energie doorgeven, hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam hersteld worden. De healings geven ontspanning en rust en werken na de behandeling nog geruime tijd door. Ze hebben tevens een ontgiftende werking op het lichaam waardoor pijn kan verminderen of zelfs verdwijnen.

Blokkades kunnen worden opgeheven en onderliggende emoties krijgen de kans om verwerkt en losgelaten te worden. De healing brengt een bewustwordingsproces op gang, waardoor je beter inzicht kunt krijgen in jezelf of de situatie waarin je emotioneel verkeert. De energetische benadering richt zich op de oorzaak van een probleem dat zich vaak uit in lichamelijke klachten.

Na de behandeling is het aan te raden om veel water te drinken zodat de vrijgekomen afvalstoffen kunnen wegstromen.

Jij bepaalt zelf of- en wanneer je terugkomt voor een vervolgbehandeling. Je kunt zelf het beste voelen wat je nodig hebt, dit is per persoon verschillend.

Mijn ondersteuning kan over het algemeen alleen een bewustwordingsproces in gang zetten. Dit proces vormt een aanvulling op -en is uiteraard geen vervanging van- (natuur)geneeskundige behandelingen en/of toediening van medicijnen. Bij ziekte en/of lichamelijke klachten raad ik dan ook altijd aan een arts te raadplegen.

Healings kunnen overigens onder alle omstandigheden worden gebruikt en hebben geen ongunstige bijwerkingen.

Tarieven healings mensen

Intake € 20,00
Intake met aansluitend 1e healing     1,5 uur € 55,00
Healing 1 uur € 45,00
Korte healing 20 minuten € 17,50
Healing op afstand max. 45 minuten € 32,50

Intake

Er vindt altijd eerst een intake plaats. Jouw wensen en de problemen moeten immers in kaart worden gebracht teneinde de behandeling daarop te kunnen afstemmen.

Annulering healing

Annulering of wijziging kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch worden doorgegeven. Niet op tijd doorgegeven wijzigingen of niet nagekomen afspraken zullen in rekening worden gebracht.

Tarieven

In bovenstaand overzicht zijn de tarieven en bijbehorende tijdsduur van de verschillende healings opgenomen. Natuurlijk werkt een healing niet "per minuut" en neem ik graag wat meer tijd indien dat nodig is. De benodigde extra tijd wordt naar rato in rekening gebracht.

Kortingen

Indien je 3 healings in één keer afspreekt, kan ik je deze aanbieden voor € 120,00. Dit bedrag is exclusief reiskosten en op basis van drie sessies van elk één uur. De afspraken dienen elkaar binnen 3 maanden op te volgen.

In dit voorbeeld worden (éénmalig) intakekosten in rekening gebracht.