zalamero-klein

Wijsheid

Healing dieren

Met behulp van universele levensenergie geef ik energetische healings aan dieren. Een healing kan helpen om blokkades bij dieren op te heffen waardoor veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau kunnen plaatsvinden en klachten vaak verminderen of verdwijnen.

Voor welke dieren?

Een healing kan helend werken voor elk dier met een fysieke klacht of met gedragsproblematiek. Het is van belang dat je jezelf als eigenaar van het dier bewust bent dat jullie met elkaar verbonden zijn en dat veel klachten van een dier (mede) te maken kunnen hebben met de eigenaar. Deze spiegel kan voor de eigenaar ook een heel mooi bewustwordingsproces bewerkstelligen.

Wanneer een healing voor dieren?

  • Herstel van letsel stimuleren
  • pijnverlichting
  • verdriet
  • trauma
  • immuunsysteem versterken
  • depressie en angst
  • emotionele en gedragsproblemen
  • preventief
  • blessures en ontstekingen.

Hoe werkt een healing voor dieren?


Dieren ontmoet ik graag in hun eigen vertrouwde omgeving. Daar waar ze zich veilig voelen staan ze meer open voor helende energie.

Vooraf vertel je over de klachten van je dier en over je wens naar verbetering. Ook geef je aan wat je verwacht of nodig hebt van de energetische healing.

Ik kan geen beloftes doen over genezing of herstel. Maar het is bewezen dat healing een bijdrage kan leveren aan herstel, maar dat is afhankelijk van hoe het dier hier zelf op reageert. Het zelfgenezend vermogen van het dier wordt aangeraakt en geactiveerd, maar als het dier zelf niet de wilskracht heeft wordt het lastig.

Wat ik mooi vind aan het healen van een dier is dat het zelf bepaalt hoe lang en op welke plek hij deze healing wenst. Soms wil het niet worden aangeraakt en dan zal ik het op afstand proberen. Maar uiteindelijk is het dier “leading” in deze. Een dier is heel eerlijk en duidelijk, genoeg is genoeg en nee is ook echt nee. Kijk maar eens op pagina “foto’s en filmpjes” op de site. Daar zie je hoe een healing in de praktijk gaat.

Na de healing bepaal zelf of je een vervolgbehandeling voor je dier of jezelf wilt. Natuurlijk adviseer ik je over de verschillende behandelingsmogelijkheden, maar dat hangt uiteraard af van de specifieke situatie van jou en jouw dier. In de regel zijn er voor dieren met emotionele problemen meestal 1- tot 3 sessies nodig.


Als je dier fysiek en emotioneel in evenwicht is gekomen, is het verstandig om af en toe een preventieve healing te doen. Je houdt op die manier de vinger aan de pols.

Let ook zelf goed op je dier. Zaken als een verhuizing naar een andere omgeving of het wegvallen van een verzorger van het dier of van een ander dier dat in de omgeving stond, kan het fysieke- en emotionele evenwicht zwaar verstoren.


Mijn ondersteuning kan over het algemeen alleen een bewustwordingsproces in gang zetten. Dit proces vormt een aanvulling op -en is uiteraard geen vervanging van- (natuur)geneeskundige behandelingen en/of toediening van medicijnen. Bij ziekte en/of lichamelijke klachten raad ik dan ook altijd aan een (dieren)arts te raadplegen.

Tarieven Healing dieren

Intake € 25,00
Intake met aansluitend 1e healing 1,5 uur

€ 67,50
Healing per uur € 50,00
Korte healing 20 minuten € 20,00
Healing op afstand max. 45 minuten


€ 32,50
Korte fotoreading € 25,00
Reiskosten binnen Ermelo Inbegrepen
Reiskosten buiten Ermelo kilometervergoeding € 0,30

Intake

Er vindt altijd eerst een intake plaats. Jouw wensen en de problemen waarmee het dier kampt moeten immers in kaart worden gebracht teneinde de behandeling daarop te kunnen afstemmen.

Annulering healing dieren

Annulering of wijziging kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch worden doorgegeven. Niet op tijd doorgegeven wijzigingen of niet nagekomen afspraken zullen in rekening worden gebracht.

Tarieven

In bovenstaand overzicht zijn de tarieven en bijbehorende tijdsduur van de verschillende healings opgenomen. Natuurlijk werkt een healing niet "per minuut" en neem ik graag wat meer tijd indien dat nodig is. De benodigde extra tijd wordt naar rato in rekening gebracht.

Kortingen

Indien je 3 healings in één keer afspreekt, kan ik je deze aanbieden voor € 125,00. Dit bedrag is exclusief reiskosten en op basis van drie sessies van elk één uur. De afspraken dienen elkaar binnen 3 maanden op te volgen.

Een ander voorbeeld van een aangepast tarief kan zijn meerdere te behandelen dieren op één adres. In een dergelijk geval wordt een korting op het uurtarief berekend en worden de reiskosten door de eigenaren gedeeld.

In beide voorbeelden worden (éénmalig) intakekosten in rekening gebracht.

Informeer dus naar de interessante kortingsmogelijkheden!