budda-klein

Wijsheid

Activiteiten & Workshops

Vrouwencirkel in Mijas (Spanje) - 31 maart 2017

 

 

 

Ik organiseer op 10 februari en 31 maart 2017 weer een Vrouwencirkel speciaal voor de Nederlandse vrouwen die in de omgeving van Mijas wonen.

Wat houdt de Vrouwencirkel in?

Het is vooral mijn wens om in verbinding met elkaar te luisteren naar elkaars ervaringen, kracht, vreugde, zorgen, verlangens en wijsheid. Het in liefde en respect met elkaar delen, voelen en ervaren is wat mij aanspreekt in het contact met vrouwen.Ik vind het fijn om elkaar zonder oordeel in onze zachtheid te kunnen ontmoeten en elkaar beter te leren kennen.

Spreekt dit jou aan? Kom dan heerlijk een avondje in een ongedwongen sfeer genieten van wat er mag ontstaan. Je mag je laten raken door de mooie muziek die ik speciaal voor deze avond uit zal zoeken en we zullen mediteren, delen, helen, zingen, lachen en verwelkomen wat er verder voorbijkomt. Kortom; je mag je heerlijk een avondje laten dragen. Het motto? "niets moet, alles mag!"

Ken je nog meer Nederlandssprekende vrouwen die hier interesse in hebben, stuur ze dan gerust dit bericht door. Graag wel even vooraf aanmelden met het oog op het maximale aantal vrouwen dat in mijn woonkamer past ;-) Ik zorg voor koffie, thee, water en wat lekkers.

Datum: vrijdag 10 februari 2017 en vrijdag 31 maart 2017
Tijd: 20.00 tot ca. 22.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Lokatie: La Cala de Mijas (routebeschrijving volgt per mail)
Kosten: 20 euro
Meenemen: yogamat e/o (meditatie)kussen (we zitten op een marmeren vloer), dekentje, warme sokken.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ga naar het Activiteiten overzicht