budda-klein

Wijsheid

Activiteiten & Workshops

Healingcircle met paarden in Monda (Spanje) - 28 september 2016

 

Op woensdag 28 september a.s geef ik op de prachtige Finca bij Ilse Vanderstocken in Monda een Healingcircle met haar paarden.

 

Deze Healingcircles geef ik met enige regelmaat bij mij op de praktijk in Nederland en nu heb ik de eer om dit bij Ilse met haar prachtige paarden te gaan doen.

 

Paarden zijn erg gevoelig voor de energie van mensen, zij zijn feilloos in staat om te helpen bij het aanraken van de in jouw lijf diepgewortelde fysieke, emotionele of mentale blokkades. Mijn kracht is om jou weer in verbinding te brengen met jezelf met het paard als hulpmiddel cq spiegel. Dat wat jij lastig vindt om verbinding mee te maken mag met de hulp van de paarden aangeraakt worden. Het enige wat jij hoeft te doen is je bewust te zijn van de gecreëerde veiligheid en open te staan voor het proces dat mag ontstaan.

 

Eén van de vorige deelnemers schreef het volgende over de Healing Cirkel:

"Vandaag 2 weken geleden, was ik bij een zeer bijzondere healingcircle met paarden bij Angelic van Praktijk Manipura. De zachte energie van de paarden, van Angelic en van de mooie groep, hebben me geholpen om dichter bij mijn eigen zachtheid en speelsheid te komen. Bij mijn innerlijk kind wat meer vrijheid wil, alleen maar wil spelen eigenlijk. Ik heb zwaarte, verdriet en boosheid via de healing los kunnen laten. Het was een prachtige, liefdevolle helende ervaring die ik iedereen kan aanraden. De toegevoegde waarde en de helende krachten en liefde van de paarden is zo onvoorwaardelijk, zo bijzonder om te voelen. Samen met Angelic, zij is een super professional die in rust en liefde, samen met haar 3 paarden werkt aan ieders trauma of issue wat geheeld mag worden een echt top team ! Nogmaals heel erg bedankt lieve Angelic, Florito, Carino en Fleurtje voor deze intens mooie, helende middag.

Meer referenties lees je op www.praktijkmanipura.nl.

 

Meer weten?

Denk jij na het lezen van het bovenstaande "Wat gaaf, zo’n healingcircle met paarden wil ik wel eens ervaren" stuur mij dan een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur mij een privebericht op Facebook.

Datum: 28 september 2016
Om 14.45 uur zullen we verzamelen bij het BP tankstation in Monda (link)

Tijd: 14.45 – 17.30
Kosten: 40 euro
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog vragen, neem gerust even contact met mij op. 

 

 

 

Ga naar het Activiteiten overzicht