budda-klein

Wijsheid

Activiteiten & Workshops

Healingcirkel met paarden | 2018

Samen met mijn twee Andalusische paarden en lieve shetlander creëer ik in alle veiligheid een bijzondere Healing Cirkel. In deze Cirkel zal iedereen die daarvoor open staat een Healing van mij en mijn paarden ontvangen.

Paarden zijn erg gevoelig voor de energie van mensen, zij zijn feilloos in staat om te helpen bij het aanraken van de in jouw lijf diepgewortelde fysieke, emotionele of mentale blokkades. 

Eén van de vorige deelnemers schreef het volgende over de Healing Cirkel: “Ik heb de middag als zeer indrukwekkend en openend ervaren. Prachtig om met een aantal vrouwen intiem samen te zijn die je eigenlijk niet kent, maar waar je veel mee mag delen. En de healing van Angelic samen met de healing van de paarden is onbeschrijfelijk. Het heeft me heel erg geholpen. Ik ben beter geaard sindsdien en voel dat mijn chakra's meer geopend zijn. Het mooie vind ik dat de ervaring met het paard gelijk in mijn systeem is opgenomen. Ik kan er direct naar terug en het weer voelen. Heel erg bijzonder en echt een aanrader om aan deel te nemen.”

Heb jij behoefte aan een healing met paarden en lijkt het je fijn je verhaal te delen in een veilige setting? Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom bij Praktijk Manipura in het mooie bosrijke buitengebied van Ermelo!

We zullen eerst kennismaken met elkaar en na een meditatie zullen we delen wat er gevoeld, gezien en geheeld mag worden. Daarna gaan we naar de paarden waar ik de Healing Cirkel zal leiden, mijn intuïtie en de paarden volgend. Uiteraard ontvang je in ieder geval van mij een persoonlijke healing en zal ik je begeleiden in dat wat op dat moment voorbij mag komen. De paarden volgen hierin hun eigen weg.


Datum: info volgt


Deze bijzondere middag vindt plaats bij Praktijk Manipura, Garderenseweg 261, Ermelo.

Ik wil graag rond 13.15 uur starten en zal deze bijzondere middag om 17.00 uur afsluiten!
 Voor deze Healing Cirkel vraag ik een bijdrage van € 66,--
 inclusief BTW.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wacht niet te lang met aanmelden; het aantal deelnemers zal met het oog op de gewenste intieme sfeer beperkt zijn.

 

Ga naar het Activiteiten overzicht